tekenenheide.jpg

Sioniehorde

Weekendkamp april 2014

Welkom in de Jungle! Wij zijn de Sioniehorde, een wolvengroep die bestaat uit stoere jongens van 7 t/m 11 jaar. Elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur doen wij gave activiteiten, waarbij het Jungle Boek centraal staat. Net als de wolvenwelpen in de Jungle leren de welpen om samen te spelen en de natuur te waarderen en gebruiken. Elke zaterdag doen we diverse activiteiten zoals hutten bouwen, uitdagende spelletjes, expedities naar het bos of op de hei, kampvuur stoken, koken, stoeien, grappen uithalen. We beleven heel veel spannende avonturen; bijvoorbeeld tijdens een wereldreis, de jacht op aliëns, een undercover-missie met James Bond en en nog veel meer! Dit is slechts een greep uit alle leuke dingen die de kinderen doen!

Welpen zijn stoere kinderen die gek zijn op avontuur, vies worden als grootste hobby hebben en graag samen actief bezig zijn!

Het hoogtepunt voor de kinderen én de leiding zijn de weekendkampen en natuurlijk het zomerkamp. We hebben elk jaar 2 weekendkampen en een week zomerkamp, tijdens zo’n week leer je elkaar pas echt goed kennen! 

Het leidingteam bestaat uit:  Mang (Nienke), Koning Louis (Robin) en Mathilde.

 Wil je up to date blijven of gewoon eens kijken wat we de laatste tijd allemaal hebben gedaan? Check dan onze eigen Facebook-pagina!

https://www.facebook.com/WSHEde