zokafietsen.jpg

Verhuur

Ons gebouw ‘De Wildenburg” is sinds 23 april 2006 in gebruik door de  Scouting Tarcisius uit Ede. Het gebouw is ook zeer geschikt voor verhuur  aan scoutinggroepen, scholen en andere groepen*.

Het gebouw is ook voor mindervaliden geschikt want is voorzien van een extra grote sanitairruimte (douche, wastafel, toilet) en alle deuren zijn 90 cm breed en drempelloos.

De ligging ten opzichte van Ede-centrum is met nog geen kilometer ideaal  en het naastgelegen bos is van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk. Ons eigen terrein maakt deel uit van een sportcomplex dat direkt aan het Veluwe-massief grenst; het bos op 3 minuten en de hei op 15. Op de fiets is de bereikbaarheid nog beter.

Rondom De Wildenburg ligt een groenstrook met dichte struiken en hoge bomen waardoor er ‘s zomers altijd een gedeelte in de schaduw ligt. Direkt naast ons terrein liggen op het complex een groot grasveld en een “wild” terrein. Beiden zijn (voorlopig) voor huurders beschikbaar.

Aan de westzijde van het gebouw is het dak doorgetrokken zodat er een luifel is ontstaan, die o.a. uitermate geschikt is om te gebruiken als overdekt terras. De ruimte is ongeveer 3×12 meter en is betegeld.

* Het gebouw mag niet worden verhuurd voor Feesten en Partijen.