Welkom

Welkom bij Scouting Tarcisius Ede! 
Bij ons besteden kinderen en jongeren hun
vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.
Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

Agenda

vrijdag 1 juni 19:00 t/m 3 juni 12:00
Tonttuhorde: Weekendkamp!!
vrijdag 1 juni 20:00 t/m 22:00
OHIO-stam: Watergevecht
vrijdag 1 juni 20:00 t/m 3 juni 12:00
Tonttuhorde: Weekendkamp!!
zaterdag 2 juni 10:00 t/m 12:00
Krevelscouts: Opkomst
zaterdag 2 juni 10:00 t/m 12:30
Jeanne d'Arc Vendel: Levens redden
vrijdag 8 juni 00:00 t/m 10 juni 02:00
OHIO-stam: Fundays

Facebook

Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Kom gratis kijken

Je bent altijd van harte welkom om een keertje te komen kijken. Neem even contact op met de speltakleiding of ledenadministratie via info@tarcisius-ede.nl 

Sponsor ons gratis

Ga(klik) via onze website door naar een webshop. U klikt via ons door naar tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Bekijk de deelnemende webshops...

Naast een volledige website en ‘offline’ communicatie met jeugdleden en ouders, wordt mobiele communicatie de komende tijd steeds belangrijker. Meer en meer mensen, van jong tot oud, hebben een smartphone waarmee ze waar ook ter wereld, online zijn. De enige echte ScoutingApp kon dan ook niet uitblijven.

Download nu de ScoutingApp in de Appstore of in Google Play en selecteer Scouting Tarcisius Ede.

Je ontvangt bij spectaculair nieuws een Push-bericht. Ook lees je in de app het laatste nieuws, bekijkt de agenda, het fotoablum en bekijkt Youtube filmpjes.