Welkom

Welkom bij Scouting Tarcisius Ede! 
Bij ons besteden kinderen en jongeren hun
vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.
Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

Agenda

vrijdag 20 april 19:30 t/m 22:00
Kaderleden: Roverscoutsberaad 3 | Regio Nederveluwe
vrijdag 20 april 20:00 t/m 22:00
OHIO-stam: Dropping
zaterdag 21 april 00:00 t/m 02:00
Kaderleden: St. Jorismars, -kampvuur en ouderavond
zaterdag 21 april 10:00 t/m 12:00
Krevelscouts: Sint Joris Mars
zaterdag 21 april 10:00 t/m 12:00
Tonttuhorde: St. Joris
zaterdag 21 april 13:30 t/m 15:30
Kaderleden: Themamiddag 3 | Organisatie nader te bepalen

Facebook

Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Kom gratis kijken

Je bent altijd van harte welkom om een keertje te komen kijken. Neem even contact op met de speltakleiding of ledenadministratie via info@tarcisius-ede.nl 

Sponsor ons gratis

Ga(klik) via onze website door naar een webshop. U klikt via ons door naar tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Bekijk de deelnemende webshops...