4mei.jpg

Wachtlijst Krevelscouts

Om een leuk en veilig Scoutingspel te kunnen spelen is het belangrijk dat de verhouding tussen het aantal leden en leiding goed is. Wij volgen de richtlijnen van scouting Nederland hierin. Het aanbod van het aantal leden is soms groter dan het aantal beschikbare vrijwilligers. In dat geval hanteren we een wachtlijst. We hebben niet altijd een wachtlijst dus aanmelden kan sowieso! Je mag altijd 4 keer gratis en vrijblijvend meedoen. 

In het geval van de Krevelscouts zijn er in het seizoen 2016/2017 20 jeugdleden. Dat is op dit moment een prima groep, zeker in verhouding met 6 vaste leiding. Echter, in september 2017 verandert dit aantal door het overvliegen en stoppen van leiding naar 23 jeugdleden en 3 man (M/V) leiding. Om die reden is er op dit moment een wachtlijst, zodat de groep volgend seizoen niet overstroomt.

Dit betekent dat je na de gebruikelijke 4 keer kijken mag aangeven of je op de wachtlijst geplaatst wil worden. De leiding nodigt je dan uit als er weer plek is. Laat je vooral niet afschrikken door deze wachtlijst; inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige speltak (bijvoorbeeld omdat je 15 bent geworden), dan schuif je automatisch op naar een volgende speltak. Het kan zijn dat hier geen wachtlijst is, dan wordt je direct uitgenodigd.


Vragen of opmerkingen over het wachtlijstbeleid? U kunt contact opnemen met de leiding van de Krevelscouts of de ledenadministratie.