KERSTPOST: Alle kerstpost in Ede voor maar €0.30 per poststuk

Voor het 4e jaar oprij bezorgen wij de kerstpost in Ede. Alles binnen postcode 6711 t/m 6718 voor maar 30 cent per kerstkaart.

Iedereen kan de kerstpost voor postcode 6711 t/m 6718 inleveren op een van onze eigen inleveradressen. Op zaterdag 16 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie, kan onderhoud van het gebouw en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we, ook in 2018, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

 

Op 16 december gaan we weer met zijn allen kerstpost bezorgen binnen Ede. Ben jij iemand die kerstkaarten verstuurt naar Edenaren, dan kan je je post dus tegen een gunstig tarief (€0,30 per kaart) door ons laten bezorgen. Voor deze actie zoeken we:

- Inleveradressen in/rond Ede, die in de periode 1 t/m 12 december open staan voor mensen die hun post komen inleveren. Dit kan zowel bij iemand thuis als bijvoorbeeld in een winkel zijn. Ben of ken jij iemand die in bovenstaande plaatje past: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Helpende handjes tijdens het sorteren van de post op 14 en 15 decemberHelpende handjes tijdens het bezorgen op zaterdag 16 december (leiding zal hier ook direct met jullie contact over opnemen)

- Mensen die hun kerstpost inleveren bij ons (kan ook tijdens opkomsten in eerder genoemde periode)


Op zaterdag 16 december zal het bezorgen van de post zo tussen 10:00 en 16:00 plaatsvinden. In de avond is het de bedankavond voor vrijwilligers die het afgelopen jaar iets voor Tarcisius hebben betekend. Dus ben jij zo iemand: dan zoeken we jou ook daarvoor!

 

Inleveradressen:

Alle inleveradressen zijn helaas gesloten.

 

 

Veel gestelde vragen:

Ik ben postzegelverzamelaar, en wil graag zegels bestellen voor mij verzameling. Kan dat?
Ook postzegel-verzamelaars kunnen zegels bij ons afnemen. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Woont u buiten Ede en heeft u de zegels liever per post? Neem even contact op met onze kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben van plan een grote hoeveelheid post in te leveren, hoe gaat dat?
Ook bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Heeft u een factuur nodig, mail dan even met de kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen de post ook bij u ophalen. Neem dan even contact op met de kerstpost helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wie gaat mijn post bezorgen?
Zaterdag 16 december is de onze bezorgdag. Met al onze leden bezorgen we dan de verzamelende poststukken.

Halen jullie ook post op bij bijv. slecht ter been?
Natuurlijk, dat doen wij als echte scouts voor u. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de kerstpost helpdesk via 0318-798584 voor het maken van een afspraak.


Vragen of opmerkingen?

Mail gerust met onze kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0318-798584. 

 

 

 

Jaaroverzichten

Voor de cijfergekken onder ons: hier wat statistieken van de acties van de afgelopen jaren. We hebben helaas geen cijfers meer van de eerste editie in 2014, maar we verwachten dat we nog even door kunnen, dus bezie het in perspectief. 

  2015 2016 2017
Aantal bezorgde poststukken 2689 3871 3184
Verhouding bezorgde poststukken ten opzichte van voorgaand jaar - ⇑ 43,9% ⇓17,8%
Aantal postzegels gekocht door verzamelaars 888 298 451
Verhouding postzegels gekocht door verzamelaars ten opzichte van voorgaand jaar - ⇓ 66,4% ⇑ 51,3%
Totale opbrengst (omzet - kosten) €1000,12 €1183,99 €1206,21
Verhouding opbrengst ten opzichte van voorgaand jaar - ⇑ 18,3% ⇑ 1,9%
 Foto's  Foto's Foto's Foto's