Explorers

RSA317

De RSA staat voor Rowans Sherpa's afdeling. Oftewel de dames (sherpa's) en de heren (rowans) tussen de 15 en 18 van Tarcisius. Deze groep draait elke vrijdag onder begeleiding van Bas en Jelmer.  De leden zijn zelf verantwoordelijk voor hun programma en worden hierbij geholpen door de begeleiding. De afdeling heeft ook haar eigen bestuur. Ieder jaar is er een zomerkamp, meestal in het buitenland. Ook dit wordt door de leden zelf geregeld. In het verleden is de groep naar Ierland, Tsjechië en zelfs een keer naar IJsland geweest. RSA 317 is opgericht op 4 februari 1977.

Opkomst: vrijdag van 19:30 tot 22:00 uur
(Bege)leiding: Remco en Daniëlle

 

Belofte

'Ik beloof mijn best te
doen een goede
explorer te zijn. Iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil samen met anderen het goede zoeken en bevorderen. Ik wil de kansen die ik krijg benutten, door zo goed mogelijk om te gaan met de middelen die mij ter beschikking staan. Jullie kunnen op mij rekenen.'

Fotoboek

   

    

Bekijk het fotoboek via 

fotoboek.tarcisius-ede.nl ->

 

Vanwege privacy redenen is ons fotoboek alleen te bekijken na inloggen. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn te vinden in de nieuwsbrief en te verkrijgen via de speltakleiding.

Dit gaan we binnenkort beleven

vrijdag 7 februari 00:00 t/m 9 februari 00:00
RSA317: Weekend kamp

Vragen, opmerkingen of een keer komen kijken? Neem contact met ons op.